تبلیغات


مطالب توصیه شده

  👈  تعطیلی مدارس

  👈  قیمت خودرو

تبلیغات متنی

مجله خبری و تفریحی آی وی نیوز:
مطالب این سایت مطالبق قوانین جمهوری اسلامی ایران بوده و در صورت درخواست کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه پاک خواهد شد.

تبلیغات

طرز تهیه اشپیل شور

کد خبر: ۴۵۷۴۴۱

۱۶۱  بازدید

اشپیل در واقع همان تخمِ ماهی سفید است که به صورت بسیار متداول در استانهای شمالی کشور مورد استفاده قرار میگرد.

وب سایت آکاایران: اشپیل در واقع همان تخمِ ماهی سفید است که به صورت بسیار متداول در استانهای شمالی کشور مورد استفاده قرار میگرد.

مواد لازم:

 
نمک 2 پیمانه اشپیل (خام و متعلق به ماهی سفید) 2 عدد طرز تهیه اشپیل شور

طرز تهیه:
 
برای تهیه اشپل شور بعد از خرید اشپیل آن را میشوییم به طوری که کیسه آن آسیب نبیند سپس آن را خشک کرده و 2 برگه A4 را در ته ظرف مناسب و در دار انداخته و یک لایه نمک به قطر دو سانتی متر می پاشیم و اشپیل را روی آن قرار می دهیم و بقیه نمک را روی اشپیل می پاشیم طوری که اشپیل دیده نشود و کاملا نمک اندود شود. دو ورق A4 دیگر را روی اشپیل قرار می دهیم، در ظرف را بسته بعد از 10 روز در دمای معمولی اشپیل آماده مصرف می باشد.
 
نکات:
 

1. اشپیل در استان گیلان در کنار اغلب غذاها مانند: میرزاقاسمی، باقلا قاتق ،گل در چمن و... مصرف می شود.

2. اشپل شور به علت نمک زیاد معمولا به مقدار کم و با غذا مصرف میشود ولی قبل از مصرف آن بهتر است نمک زیادی آن را بگیریم. برای گرفتن شوری اشپیل آن را در یک ظرف روی بخار آب قرار داده (به طریق بن ماری) بعد از 20 دقیقه بر می داریم.

شفاف سازی:
مطلب فوق در سایت های دیگر منتشر شده و در این سایت باز نشر شده است. چنانچه به مطلب فوق اعتراض دارید برای حذف آن روی این قسمت کلیک کنید.
برای نمایش تمام مطالب مرتبط با عنوان «طرز تهیه اشپیل شور» اینجا کلیک کنید.

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار